Elérhetőségeink

Vedd fel velünk a kapcsolatot egyszerűen!

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával, és felkereste oldalunkat! 

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk Önnek, kik vagyunk, mivel foglalkozunk.

Cégünknek, közel 20 év tapasztalat áll a háta mögött. 

Munkatársaink elsősorban Budapesten és Pest megye déli részén végzik szívvel- lélekkel munkájukat, de dolgoztunk már az ország számos részén, rugalmasak vagyunk!

Megbízóink eddig mindig maximálisan meg voltak velünk elégedve, és szívesen ajánlottak minket kedves ismerőseiknek is. Referenciáinkról bővebben weboldalunk „referenciák” menüpontja alatt tájékozódhat.

Szolgáltatások széles körét felöleli tevékenységünk, mindent megoldunk, ami az Ön környezetét szebbé, élhetőbbé és praktikusabbá varázsolja:

Kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás, öntözőrendszer telepítés, térburkolás, autóbeálló építése, kerti burkolatok lerakása, kerítés építés/felújítás, támfal építés, sziklakert építése. Ezekről bővebb felvilágosítást talál weblapunkon, a „szolgáltatások” menüpont alatt.

És végül szeretnénk beavatni abba is, hogy hogyan történik nálunk a munkafelvétel.

Ahogy minden ember, úgy minden kert is más és más. Vannak bizonyos adottságai, egyénisége, és Önnek is némi elképzelése, hogy milyen környezetet szeretne teremteni maga körül. Éppen ezért, nem lehet sablont húzni tevékenységünkre. Tehát, ha megtisztel minket bizalmával, és felveszi velünk a kapcsolatot, mi elmegyünk Önhöz, megnézzük a kertjét. Felfedezzük, kicsit méricskélünk, beszélgetünk, ötletelünk, jegyzetelünk az Ön által megálmodott koncepcióról. Végül a látottak és hallottak alapján munkatársaink készítenek Önnek egy személyre szóló ajánlatot. Ha az elképzeléseink, találkoznak, akkor a megbeszélt időpontban el is kezdjük a munkát.

Ha a fentiek alapján úgy dönt, hogy kipróbálna minket, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

 

Köszöni megtisztelő figyelmét a DIÓSI KERT csapata.

Küldj üzenetet!

Minden mező kitöltése kötelező!